Gisteren gemist: Arsenal klopt Milan, Gerbrands stoort zich

9 maart 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 8 maart.

Arsenal en Atlético staan met anderhalf been in kwartfinale

Arsenal mocht weer eens juichen. In San Siro werd AC Milan donderdag met 0-2 geklopt en is de kwartfinale van de Europa League dichtbij voor de geplaagde Engelsen. Voor Atlético Madrid wordt het bereiken van de laatste acht helemaal een eitje. De Madrilenen waren veel te sterk voor Lokomotiv Moskou: 3-0.

Salzburg stunt bij Dortmund, Memphis helpt Lyon aan zege

Red Bull Salzburg heeft donderdag voor een stunt gezorgd op bezoek bij Borussia Dortmund. In de achtste finales van de Europa League wonnen de Oostenrijkers het heenduel met 1-2. In Moskou deed Olympique Lyon goede zaken tegen CSKA Moskou door een 0-1 zege te boeken.

Groningen twijfelt nog over overname Doan door prijskaartje

FC Groningen moet voor 1 mei een beslissing nemen of het Ritsu Doan komende zomer definitief over gaat nemen. De negentienjarige middenvelder liet zich dit seizoen al een aantal keer zien, maar de club twijfelt nog vanwege de transfersom.

Gerbrands: "Nog veel te vroeg om over huldiging te praten"

Toon Gerbrands vindt de gemeente Eindhoven op de zaken vooruit lopen. Wanneer PSV de titel in april pakt, volgt een dag na de kampioenswedstrijd de huldiging. Dat liet de gemeente aan Brabantse media weten. "Wat ons betreft is het gewoon nog veel te vroeg om hierover nu al over te praten", aldus Gerbrands.

NEC schrikt: onwel geworden keeperstrainer naar ziekenhuis

NEC is opgeschrokken door de ziekenhuisopname van keeperstrainer Wilfried Brookhuis (56). Hij werd woensdagochtend onwel na de training van de Nijmegenaren en is opgenomen in het Radboud UMC. NEC meldde dat donderdag op de eigen website. Zijn situatie is stabiel en niet levensbedreigend.

Belangrijke uitslagen:

AC Milan - Arsenal 0-2

CSKA Moskou - Olympique Lyon 0-1

Borussia Dortmund - Red Bull Salzburg 1-2

Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou 3-0

Sporting Portugal - Viktoria Plzen 2-0

RB Leipzig - Zenit St. Petersburg 2-1

Olympique Marseille - Athletic de Bilbao 3-1

SS Lazio - Dinamo Kiev 2-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen