Heracles zoekt coach: "Opvallend hoeveel mails ik heb gekregen"

9 maart 2018, 08:29

Tijd om rustig warm te draaien in zijn nieuwe functie als technisch directeur heeft Mark-Jan Fledderus niet bij Heracles Almelo. De oud-profvoetballer moet zich direct buigen over de erfenis van John Stegeman. Toch zijn er genoeg opties, zo heeft Fledderus al gemerkt.

Na dit seizoen vertrekt Stegeman uit Almelo, waardoor het aan Fledderus is om een nieuwe trainer aan te stellen. "Ik vind het wel opvallend hoeveel mails ik heb binnengekregen van potentiële trainers. Ik had niet kunnen denken dat het er zoveel zouden zijn", is hij eerlijk tegen De Telegraaf.

Heracles staat momenteel op de elfde plaats in de Eredivisie en dat stemt tevreden. "We hebben de ambitie om af en toe aan de play-offs voor Europa League-voetbal deel te nemen, maar we moeten wel realistisch zijn. Er zijn zeker tien clubs in Nederland die boven ons zitten, qua budget, draagvlak en achterban", weet Fledderus. "Als die het allemaal goed doen, is het geen realistische doelstelling om deel te nemen aan de play-offs. Af en toe kunnen we dat misschien toch voor elkaar krijgen en mogelijk lukt dat ook dit seizoen. We staan maar drie punten van een play-offplek en daarom is de derby een heel belangrijke wedstrijd voor ons", doelt hij op het thuisduel met FC Twente van vrijdagavond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen