Diks neemt in Florence afscheid van Astori: "In shock"

9 maart 2018, 13:33   Bijgewerkt: 9 maart 2018, 14:39

Het zijn geen gemakkelijke dagen voor Kevin Diks. De verdediger speelt dit seizoen op huurbasis voor Feyenoord, dat hem heeft gehuurd van Fiorentina. Het plotselinge overlijden van zijn ploeggenoten Davide Astori heeft er flink ingehakt bij de Nederlandse back.

"Ik heb het er heel moeilijk mee gehad. Hij heeft mij heel goed ontvangen toen ik daar kwam", reageert Diks tegenover FOX Sports. Donderdag werd er in Florence op emotionele wijze afscheid genomen van Astori. Diks was daar ook bij. "Ik ben donderdag naar de begrafenis en de kerkdienst geweest. Ik mocht met de selectie mee. Ik heb hier geen woorden voor en was in shock toen ik het hoorde. Ik heb meteen met oud-ploeggenoten gebeld. Ik heb het er nog steeds moeilijk mee."

De 21-jarige Diks moet zich, hoe moeilijk ook, nu weer concentreren op Feyenoord. "Ik heb het goed kunnen afsluiten nu. Ik heb het een plekje kunnen geven, maar ik vond wel dat ik er donderdag naartoe moest gaan. Het was goed om er met teamgenoten over te praten. Ik probeer nu te rouwen op mijn manier."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen