Van Bronckhorst bezig met houding Berghuis: "Al een tijdje"

9 maart 2018, 14:30   Bijgewerkt: 9 maart 2018, 14:35

De houding van Steven Berghuis krijgt de aandacht van Giovanni van Bronckhorst. De trainer van Feyenoord merkt dat de aanvaller binnen de lijnen soms voor irritatie zorgt. "Dat zit in zijn spel en daar ben ik al wel een tijdje mee bezig", aldus Van Bronckhorst.

"Zijn acties roepen reacties op. Zijn houding is daar ook belangrijk is. Hij is daar ook mee bezig en moet daar stappen in nemen", citeert RTV Rijnmond Van Bronckhorst op de persconferentie. "Steven is vaak bezig met het team om beter te worden. Hij stopt er veel energie in en dit zijn spelers die je in je elftal wilt. Hij is soms ook geïrriteerd, maar de kern is dat hij beter wilt worden en een winnaar is."

Tijdens het wekelijkse perspraatje blikte Gio ook vooruit op de wedstrijd van zondag tegen AZ, een voorproefje van de bekerfinale. Feyenoord lijkt tegen de Alkmaarder te kunnen beschikken over Robin van Persie. De aanvaller had een ontstoken teen, maar sluit zaterdag naar verwachting weer aan bij de groepstraining.

Feyenoorder Kevin Diks kende een emotionele week. De verdediger, eigendom van Fiorentina, was deze week in Italië om afscheid te nemen van de overleden Davide Astori. Van Bronckhorst: "Ik heb er met hem over gepraat. We zullen de komende dagen bekijken hoe hij ervoor staat."

Lees ook: AZ klaar voor voorproefje bekerfinale: "Zitten in een flow"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen