Vitesse over Slutsky: "Open man met een duidelijke visie"

9 maart 2018, 15:22   Bijgewerkt: 9 maart 2018, 15:36

Vrijdagochtend werd bekend dat Leonid Slutsky zeer waarschijnlijk de nieuwe trainer van Vitesse gaat worden. Volgens technisch directeur Marc van Hintum bevinden de onderhandelingen zich in de laatste fase. Hij zegt dat Vitesse met de aanstelling van Slutsky iets nieuws gaat proberen.

In gesprek met Omroep Gelderland geeft Van Hintum meer uitleg over de vrijwel zekere aanstelling van Slutsky. "Hij is een open man met een duidelijke visie. Charismatisch ook en hij spreekt echt uitstekend Engels. Dus dat probleem hebben we niet", zegt de technisch directeur, die hoopt dat Vitesse de komende jaren de traditionele top drie aan kan vallen. "Het is goed iemand aan te stellen met veel ervaring, iemand van buiten die al veel heeft meegemaakt. We doen iets anders. Iets nieuws, maar ook ik krijg positieve reacties."

De naam van Slutsky werd naar voren gebracht door Rus Valery Oyf, die lid is van de Raad van Commissarissen van Vitesse. "Je zit met elkaar aan tafel en er vallen namen. Maar ik heb de vrije hand als technisch directeur", benadrukt Van Hintum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen