Vreven: "ADO een vervelende ploeg om tegen te spelen"

9 maart 2018, 17:57   Bijgewerkt: 9 maart 2018, 18:13

Voor NAC Breda staat zaterdag de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Stijn Vreven zal opnieuw vanaf de tribune moeten toekijken nadat hij in de wedstrijd tegen Feyenoord al zeer vroeg naar de tribune werd gestuurd. Daarvoor kreeg de trainer een schorsing van drie duels opgelegd.

NAC pakte tegen Feyenoord knap drie punten, maar is nog altijd niet zeker van lijfsbehoud. Het duel tegen ADO wordt dus belangrijk voor de ploeg. "We zitten nu in een positieve flow. Van de laatste vijf wedstrijden hebben we er maar één verloren. We zijn er nog lang niet, maar kunnen wel naar boven kijken. De spelers hebben vertrouwen en er komen nu belangrijke wedstrijden aan", is Vreven positief tegenover NAC TV.

"ADO is een ploeg die een goed seizoen draait. Het is een vervelende ploeg om tegen te spelen. Ze spelen echt als ploeg. Ze hebben niet veel uitzonderlijke kwaliteiten, maar weten goed wat ze wel en niet kunnen", vervolgt Vreven, die denkt dat het ook in Den Haag mogelijk is voor NAC om punten te pakken. "ADO is een geduchte tegenstander. Het wordt een moeilijke wedstrijd, maar zeker niet onmogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen