De gedachten bij FC Utrecht gingen terug naar Di Tommaso

9 maart 2018, 19:37   Bijgewerkt: 9 maart 2018, 19:44

Ook FC Utrecht-trainer Jean-Paul de Jong werd deze week opgeschrikt door het droevige nieuws van Fiorentina-aanvoerder Davide Astori. De gedachten van de Domstedelingen gingen logischerwijs terug naar 2005, toen David di Tommaso plotseling overleed. "Ja, dan komt dat wel weer even boven. Dat was een emotionele tijd", aldus De Jong.

De huidige trainer van FC Utrecht was in 2005 nog speler in de Domstad, toen de verdediger overleed aan een plotselinge hartstilstand. Anno 2018 is De Jong coach van FC Utrecht en moeten de gedachten, ondanks Astori, terug naar het duel met concurrent Vitesse van aanstaande zonder in De Galgenwaard. Zakaria Labyad is na een lichte liesblessure terug, Patrick Joosten nog niet.

Toch gaat het wel weer de goede kant op met de man die al maanden uit de roulatie met een gescheurde kruisband. "Hij heeft deze week zestig minuten gespeeld met Jong FC Utrecht. De bedoeling is dat hij binnenkort negentig minuten meedoet", aldus de oefenmeester tegenover RTV Utrecht.

Verder mist FC Utrecht nog wel altijd Jean-Christophe Bahebeck en Simon Makienok. De ziekenboeg is wat dat betreft de laatste weken flink leeggelopen in de Domstad, waar ze met een flink aantal langdurig geblesseerden kampten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen