Verbeek: "Er hangt een grafstemming in de kleedkamer"

9 maart 2018, 23:17   Bijgewerkt: 9 maart 2018, 23:22

De stemming bij FC Twente is na de nederlaag tegen Heracles Almelo niet om over naar huis te schrijven. Trainer Gertjan Verbeek sprak na het duel zelfs van 'een grafstemming in de kleedkamer' en ook snapt hij als de supporters boos of teleurgesteld zijn. "Wij zijn ook teleurgesteld", aldus de trainer van FC Twente na de derby-nederlaag.

"Er hangt een grafstemming in de kleedkamer, omdat we wéér het gevoel hadden dichtbij te zijn", aldus de trainer, die zich realiseert dat je daar niets aan hebt, tegenover FOX Sports. "We hebben een overwinning nodig. Er zijn nog zeven wedstrijden te spelen, 21 punten te verdelen. We zullen ze niet allemaal winnen, maar moeten punten pakken. Anders stevenen we af op degradatie en dat willen we niet." 

Toch had er ook in Almelo wederom meer ingezeten voor zijn ploeg dan de 2-1 nederlaag die het leed tegen Heracles. "De 1-1 viel uit het niets en daar gaan wat fouten aan vooraf. Bij de tweede goal ook, Robin Pröpper kan vrij inkoppen. Als hij het nog tien keer op die manier doet, lukt het hem overigens niet nog één keer. Maar de bal zit er wel in."

In het verleden lieten de fans van FC Twente zich na mindere resultaten nog weleens gelden bij de spelersbus of met spreekkoren. Daarvoor is Verbeek niet bang. "Als ze hun emotie met respect laten gelden, is dat prima. Wij zijn namelijk ook teleurgesteld", aldus de coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen