Vejinovic: "Feyenoord - AZ volg ik met gemengde gevoelens"

10 maart 2018, 13:10

Voor Marko Vejinovic ligt de focus al op de start van volgend seizoen. De Feyenoorder, officieel verhuurd aan AZ, revalideert van een zware kruisbandblessure. Zondagmiddag staan Feyenoord en AZ tegenover elkaar, als voorproefje op de bekerfinale in april.

"Je voorste kruisband afscheuren is geen fijne blessure, want je weet dat er een lange herstelperiode voor staat. Daar heb ik me snel aan overgegeven. Het verstand is op nul gegaan. Ik moet gewoon knallen", vertelt Vejinovic op het clubkanaal van Feyenoord. "Mijn ultieme doel is voor de start van het komende seizoen weer helemaal fit te zijn, dat ik dan weer volledige veldtrainingen mee kan draaien. Ik haal momenteel vreugde uit de kleine doelen die ik haal. Dat ik meer kilo's weg kan drukken, dat ik weer tegen een bal kan trappen, dat ik weer buiten kan trainen, dat soort dingetjes."

Zijn steun gaat zondag uit naar AZ, als is het duel voor Vejinovic wel een tikkeltje apart. "Ik ben door Feyenoord verhuurd aan AZ, dus ik steun nu mijn huidige ploeggenoten, maar ik volg Feyenoord natuurlijk ook nog op de voet. Ik vind het jammer dat het dit seizoen minder goed gaat dan in het vorige kampioensjaar. Feyenoord – AZ zal ik wel met gemengde gevoelens volgen vanaf de tribune."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen