Huntelaar en Kluivert op tijd fit voor 'Heerenveen'

10 maart 2018, 14:24   Bijgewerkt: 10 maart 2018, 15:42

Klaas-Jan Huntelaar en Justin Kluivert zitten in de wedstrijdselectie van Ajax voor het competitieduel van zondag met sc Heerenveen. Het duo was door blessures een twijfelgeval. Noa Lang (18) debuteert in de wedstrijdselectie van Ajax, melden de Amsterdammers via de officiële kanalen.

Huntelaar miste de laatste twee wedstrijden vanwege kuitklachten. Net als Kluivert trainde de spits zaterdagochtend nog apart, maar zijn de twee inzetbaar tegen Heerenveen.

Debutant Lang is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. De aanvallende middenvelder speelt zijn wedstrijden in de Jupiler League met Jong Ajax. Zijn officieuze debuut maakte Lang in juli al, tijdens een oefenduel met Olympique Lyon.

De wedstrijdselectie van Ajax

Andre Onana, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Nico Tagliafico, Rasmus Kristensen, Mitchel Bakker, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Siem de Jong, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Amin Younes, Mateo Cassierra, Justin Kluivert, Noussair Mazraoui en Noa Lang.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen