Molenaar houdt vertrouwen: "Dit beleid verdient resultaat"

10 maart 2018, 15:55

De tijd begint te dringen voor Roda JC. De club uit Kerkrade is de hekkensluiter van de Eredivisie en zal in de laatste acht wedstrijden van het seizoen minstens één plek moeten stijgen om degradatie te ontlopen. Zaterdagavond speelt Roda JC de kelderkraker tegen Sparta Rotterdam, een wedstrijd waar trainer Robert Molenaar met vertrouwen naar uitkijkt.

Pakt Roda JC de volle buit tegen Sparta Rotterdam, dan gaan de Limburgers niet alleen over de Rotterdammers, maar ook over FC Twente heen. "Vanaf de start van de competitie hebben we aangegeven dat handhaving dit seizoen de doelstelling is. De ambitie is om dat zonder nacompetitie te doen. Om dat te realiseren is een goed resultaat tegen een directe concurrent als Sparta een vereiste", stelt Molenaar op de clubwebsite van Roda JC.

Ondanks dat Roda JC het dit jaar erg lastig heeft, werd onlangs het contract van Molenaar verlengd. "Het bewijst dat de directie tevreden is over mijn functioneren. We hebben een heldere visie over de toekomst waarin we nog genoeg hindernissen moeten nemen. In een dergelijke situatie is stabiliteit een eerste vereiste. Daarom verdient dit beleid resultaat en hoop ik voor iedereen die Roda JC een wam hart toedraagt op een gunstige afloop."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen