Groenendijk uit ongenoegen: "Eerste overtreding van Sadiq"

10 maart 2018, 21:34

Alfons Groenendijk is niet te spreken over arbiter Danny Makkelie, die een cruciale rol vervulde tijdens ADO Den Haag - NAC Breda. De scheidsrechter gaf de bezoekers vlak voor rust een strafschop en stuurde Wilfried Kanon met rood van het veld. Een foute beslissing, is Groenendijk van mening.

"Dat zijn cruciale momenten waarop je merkt dat het niet je avond is", begint Groenendijk zijn verhaal voor de camera's van FOX Sports. "Scheidsrechters moeten in een split second een beslissing nemen. Wij zien op de bank dat de eerste overtreding gemaakt wordt gemaakt door Sadiq, die grijpt Kanon vast en haalt daar vooruit uit. Ik blijf bij mijn mening dat de eerste overtreding door Sadiq gemaakt wordt. Dat beaamt ook Kanon, die helemaal stuk zit."

Uit de strafschop maakte Thierry Ambrose de 2-0, wat tevens de eindstand was in Den Haag. De thuisploeg ging met tien man nog wel op zoek naar de aansluitingstreffer, maar vond die niet. "Ik heb mijn spelers verteld dat ik ze niks kan verwijten. We zijn op zoek gegaan naar de 2-1, die is een paar keer op miraculeuze wijze niet gevallen. Dit is iets wat je overkomt in de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen