Cocu witheet na mokerslag: "Sloeg helemaal nergens op"

10 maart 2018, 22:23

PSV leek met twee vingers in de neus op het kampioenschap af te gaan, maar werd zaterdag hardhandig met beide benen op de grond gezet door Willem II. Na een bizarre avond stond er een 5-0 eindstand op het scorebord. Phillip Cocu is woedend.

"Wij moeten ons kapot schamen", was zijn eerste reactie na het duel. "Wat we vandaag lieten zien was niet de ondergrens, maar ver daar onder. Het sloeg helemaal nergens op. Het was niet om aan te gluren. Zo zie je maar, we mogen nog lang niet over een eventueel kampioenschap praten. Ik feliciteer Willem II met een fantastische wedstrijd. Overtuiging, strijd, passie zat erin. Dat zag ik bij mijn team niet vandaag. We moeten nog lang niet spreken over een kampioenschap. Ik ben extreem teleurgesteld."

De spelers van PSV zouden zondag eigenlijk vrij zijn, maar dat gaat niet meer door. "Ik heb nu nog niet direct een verklaring voor ons spel, maar dat is iets wat we morgen gaan bespreken. Ik ben hier ook schuldig aan, misschien had ik zaken anders moeten aan pakken."

Wint Ajax zondag van sc Heerenveen, dan slinkt het gat tot zeven punten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen