Zestienjarige Van der Berg debuteert bij PEC: "Mooi moment"

11 maart 2018, 16:43

De wedstrijd tegen FC Groningen is er een die PEC Zwolle snel zal willen vergeten, maar Sepp van der Berg zal zich het duel nog lang herinneren. De pas zestienjarige verdediger kwam halverwege het duel binnen de lijnen en maakte zodoende zijn debuut in het profvoetbal. Een nederlaag kon Van der Berg niet voorkomen: PEC Zwolle verloor met 2-0.

Met gemengde gevoelens stapte Van der Berg van het veld in Groningen. "Ik ben nu vooral teleurgesteld door het verlies, maar ook wel een beetje blij. Ik denk dat de blijdschap morgen wel komt", zegt de jonge verdediger voor de camera's van FOX Sports. Van der Berg kwam in de rust binnen de lijnen voor Erik Bakker.

"Het kwam als verrassing. We zaten, toen plots de trainer zei: 'Sepp je komt erin'. Toen voelde ik wel een klein beetje spanning. Eenmaal op het veld ging het weer goed", vervolgt de debutant. Van der Berg werd in de slotfase nog wel op de bon geslingerd, waardoor hij de jongste speler ooit is die in de Eredivisie geel pakt. "Dat ging niet expres, het was een beetje frustratie", aldus de zestienjarige met een glimlach op zijn gezicht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen