Fraser: "Dit soort fouten kun je je niet veroorloven"

11 maart 2018, 17:35

Vol ongenoegen zat Henk Fraser zondagmiddag op de bank bij Vitesse. De trainer zag zijn ploeg een paar keer op knullige wijze een doelpunt weggeven aan FC Utrecht, wat uiteindelijk leidde tot een 5-1 nederlaag. De eerste tegengoal staat volgens Fraser symbool voor de instelling van zijn spelers in De Galgenwaard.

"Dat kan niet op dit niveau. Dit soort fouten kun je je niet veroorloven", steekt Fraser van wal in gesprek met NOS. In het strafschopgebied liet Thulani Serero zich aftroeven door Yassin Ayoub, waarna Willem Janssen simpel de 1-0 kon maken. "Er zijn momenten in de wedstrijd waarop je geen duels mag verliezen of waarop je moet kiezen om desnoods een corner weg te geven. Dit is zo'n moment."

In de tweede helft gaf FC Utrecht - mede door fouten van doelman Remko Pasveer - de wedstrijd helemaal uit handen. De 5-1 nederlaag staat in schrilcontrast met de 3-2 overwinning die Vitesse vorige week tegen Ajax boekte. "Het is een feit dat we heel wisselend zijn. Ik heb niet zozeer moeite met de uitslag, die is gewoon pijnlijk. Ik heb meer moeite met het feit dat als je deze wedstrijd tien keer speelt, je 'm ook tien keer verliest."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen