Napoli lijkt eerste titel sinds 1990 toch te kunnen vergeten

11 maart 2018, 22:49   Bijgewerkt: 11 maart 2018, 22:59

Lange tijd zag het er goed uit voor Napoli in de Italiaanse titelstrijd, maar de club uit Napels lijkt het kampioenschap toch te kunnen vergeten. Het team moest zondag winnen van Internazionale om in het spoor van Juventus te blijven, maar kwam niet verder dan 0-0.

Napoli gaf vorige week de koppositie weg, door thuis verrassend met 2-4 ten onder te gaan tegen AS Roma. Eerder vandaag won concurrent Juventus thuis van Udinese, waardoor Napoli vanavond moest winnen om weer mee te doen. Op bezoek bij Internazionale kwam het niet verder dan 0-0. Vanaf het eerste moment nam het team van Maurizio Sarri het heft in handen, maar scoren lukte niet. Lorenzo Insigne was in de tweede helft dichtbij, maar schoot net naast.

Ook Inter was gevaarlijk, aangezien Milan Škriniar in het tweede bedrijf het houtwerk teisterde. In de slotfase deed Napoli er alles aan om alsnog de drie punten te pakken, maar dat lukte niet. Napoli heeft nu 27 uitduels in de competitie niet verloren, maar daar koopt het uiteraard niets voor.

Napoli heeft één punt minder dan koploper Juventus, maar de formatie uit Turijn heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. Daardoor komt de eerste titel sinds 1990 serieus op de tocht te staan voor de club uit Napels, die zo snakt naar het kampioenschap.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen