Frank de Boer snapt niets van Younes: "Keihard optreden"

11 maart 2018, 23:47

Dat Amin Younes zondag weigerde om in te vallen tijdens het duel ven Ajax met sc Heerenveen, vindt Frank de Boer onbegrijpelijk. De oud-oefenmeester van de Amsterdammers stelt dat Erik ten Hag het probleem de kop in moet drukken.

Younes weigerde om in te vallen tegen Heerenveen. Na afloop zei Ten Hag dat hij het de Duitse gunde om in de slotfase nog even mee te doen. "Hij maakt het ook heel lastig voor Ten Hag. Toch moet Erik niet zeggen dat hij dit aan Younes gunde, want dertig seconden invallen is geen gunnen. Maar Younes moet gewoon zijn werk doen, want hier krijgt hij toch geld voor?", aldus De Boer bij NOS Studio Voetbal.

Dat Younes dit deed, heeft De Boer zeer verbaasd. "Ik wil wel zeggen: ik heb Younes gehaald en zo ken ik hem helemaal niet. Dit heeft me echt verbaasd. Hij was altijd een voorbeeldprof, die altijd als eerste op de club was. Dus er moet wat gebeurd zijn. Hij heeft natuurlijk een contract bij Napoli getekend, maar dat ging uiteindelijk niet door. Er moet dus wat gebeurd zijn. Als trainer moet je hier keihard tegen optreden. Dit zijn momenten waarop je spelers voor je gaat winnen, of ze denken hij met zich laat piepelen. Dat mag een trainer nooit overkomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen