De Jong wil geen excuses horen: "Weten wat er gevraagd wordt"

12 maart 2018, 08:03   Bijgewerkt: 12 maart 2018, 08:14

De bizarre 5-0 nederlaag die PSV het afgelopen weekend leed, dreunt volop na in de contreien van Eindhoven. Aanvaller Luuk de Jong hoopt vooral dat PSV de lessen trekt uit de zware verliespartij. Wat dat betreft was het misschien wél gunstig dat het verlies zo groot uitviel, denkt de spits van de Eindhovenaren.

"Dat we met 5-0 verliezen is misschien maar goed. Dan voelen we het tenminste. Dit doet erg veel pijn", vertelde De Jong in het Eindhovens Dagblad over de pijnlijke nederlaag van zijn ploeg. "Het is moeilijk te verklaren. Het is niet zo dat we niet willen, maar het sluipt er op de een of andere manier in. En dat mag niet."

Dat de voorsprong op Ajax gegroeid was tot tien punten, mag geen excuus zijn. Volgens De Jong is er van titelstress in Eindhoven dan ook geen sprake. "Heel veel spelers waren erbij toen we twee en drie jaar geleden kampioen werden, we weten ook wat er gevraagd wordt", vond hij.

Dus kan de koploper van de Eredivisie nog maar één ding doen: revanche nemen. VVV-Venlo moet komend weekend het slachtoffer worden. "Het kampioenschap wordt je niet zomaar gegeven. We moeten blijven doorgaan en blijven strijden. En zo snel mogelijk een reactie geven, want dit is - nogmaals - schandalig.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen