Vilhena mist waardering niet: "Mensen kennen mij uit de media"

12 maart 2018, 09:09   Bijgewerkt: 12 maart 2018, 11:34

Tonny Vilhena is dit seizoen aanvallend sterker dan ooit. De middenvelder van Feyenoord is beslissend met doelpunten en assists, het aantal dat al hoger staat dan in alle voorgaande seizoenen hiervoor. Toch krijgt de achtvoudig international in Rotterdam-Zuid niet de allergrootste waardering van de supporters en andere betrokkenen.

"Ik probeer gewoon beter te worden, elke dag weer'', vertelt Vilhena in het Algemeen Dagblad over zijn eigen ontwikkeling. "In het verleden was de kritiek dat ik te weinig scoorde, dat gaat dit seizoen veel beter. Daar werk ik aan. Waardering? Die zoek ik niet.''

Van ploeggenoten Robin van Persie en Karim El Ahmadi kreeg hij die waardering onlangs wel en ook trainer Giovanni van Bronckhorst heeft veel gewisseld in zijn elftal, maar laat Vilhena staan. Dat zijn dingen die de middenvelder van Feyenoord wél wat doen. "Dat er misschien een ander beeld van mij is ontstaan in de buitenwereld, dat moet dan maar. Dat interesseert me niet. Veel mensen kennen mij alleen uit de media. Nu ik doelpunten maak, zeggen ze dat ik minder verdedig of minder duels aanga. Nou, ik denk dat ik nog genoeg verdedig, hoor. Ik kies gewoon meer mijn momenten om voor het doel te komen. Dat is alles."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen