Griekse regering legt problematische competitie per direct stil

12 maart 2018, 16:49

De Griekse regering is helemaal klaar met de Super League. De competitie is dit seizoen een bron van problemen, waardoor de regering heeft besloten om de competitie per direct stilgezet heeft. Zondag vond er tijdens het duel tussen PAOK Saloniki en AEK Athene wederom een incident plaats.

Tijdens dat duel werd een omstreden doelpunt van PAOK afgekeurd, waarna meerdere fans het veld opkwamen. Dat was niet eens het ergste, aangezien PAOK-eigenaar Ivan Savvidis vervolgens het veld betrad met een pistool in zijn zak. Het was al onrustig rond PAOK, aangezien de ploeg eerder vandaag drie punten in mindering kreeg vanwege het afgelasten van de topper tegen Olympiakos. Die wedstrijd ging niet door omdat Piraeus-trainer Oscar Garcia kort voor aanvang werd geraakt door een kassarol. Een fan van PAOK was de dader.

De Griekse regering heeft nu laten weten dat er per direct een einde gemaakt moet worden aan de onrust. In ieder geval de komende twintig dagen wordt er niet gevoetbald. De regering wil eerst een oplossing voor de aanhoudende problemen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen