Verbeek niet meer in praatprogramma's: "Dat doen we niet meer"

12 maart 2018, 23:38

Gertjan Verbeek verschijnt dit seizoen niet meer in praatprogramma's op televisie. FC Twente heeft, in overleg met de trainer, besloten om dat niet meer te doen om de focus volledig op de sportieve prestaties te richten. Dat laat algemeen directeur Jan van Halst weten op het digitale thuis van de Tukkers.

Supportersorgaan 'Twente, verenigt!' kwam zondag met een uitgebreid statement op de proppen, waarin onder meer werd gesteld dat Verbeek en Van Halst niet meer in praatprogramma's moeten gaan zitten. Directeur Jan van Halst kan zich daar wel in vinden. "Alles wat je nu doet wordt in een negatief daglicht gezet. Dat begrijp ik heel goed. We hebben afgesproken dat we dat voor de rest van het seizoen niet meer doen."

Ondanks dat Twente sportief dramatisch presteert, doet de club er volgens Van Halst alles aan. "Hier wordt zeven dagen per week hard gewerkt om de club in de Eredivisie te houden. Dat geldt voor Gertjan, voor de staf, voor de spelers, voor medewerkers en ook voor mij. We moeten alleen wel uitkijken dat we niet in een negatieve spiraal terechtkomen."

Komende zaterdag speelt Twente weer een belangrijke wedstrijd: Willem II komt dan op visite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen