Spoorboekje: Barcelona tegenover Chelsea, De Roon tegen Juve

14 maart 2018, 07:00   Bijgewerkt: 13 maart 2018, 23:47

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 14 maart.

Nieuws

{image[324147][right-half][]}Blessure van Harry Kane

Volgens de Engelse media ligt Harry Kane de komende maanden uit de roulatie met wederom een zeer zware enkelblessure. Aan dezelfde enkel was de aanvaller van Tottenham Hotspur eerder ook al lang geblesseerd, wat manager Mauricio Pochettino deze week al zorgen baarde. Het wachten is op de officiële diagnose van de Engelse topclub: ligt hij er inderdaad tot mei uit, zoals ze in Engeland beweren? Dan hoeft het Nederlands elftal ook niet voor hem te vrezen tijdens de komende interlandperiode.

Wedstrijden

FC Barcelona - Chelsea (20.45 uur) 

Na de remise in Londen heeft Chelsea een flink karwei te klaren op Catalaanse bodem. Maar The Blues hebben eerder laten zien met het bijltje te kunnen hakken en het FC Barcelona héél moeilijk te kunnen maken of zelfs uit te schakelen dit decennia in de Champions League. Wordt het woensdagavond wederom zo'n spannende ontmoeting tussen beide partijen?

{image[324148][right-half][]}Juventus - Atalanta Bergamo (18.00 uur)

Nu de Oude Dame de koppositie in de Serie A weer heeft gegrepen, wil Juventus die natuurlijk behouden. Maar in de strijd daarin krijgt het met Marten de Roon en co. wel een goede ploeg op bezoek, met wie het in de Coppa Italia nog de nodige moeite had. De vraag is dus of het lukt om te winnen, in dat geval loopt het uit naar een gat van vier punten ten opzichte van Napoli.

Paris Saint-Germain - Angers (17.00 uur)

Een week na de uitschakeling in de Champions League mag de miljoenenploeg van Unai Emery midweeks aan de bak in de Franse competitie. De vorige keer was Angers kanonnenvoer voor de koploper in de Ligue 1 en werd het met 5-0 verslagen. Als het meezit, kan de ploeg van Emery over vier duels al officieel de titel van AS Monaco overnemen. Dan moet het in elk geval wel winnen van Angers.

Voetbal op tv 

18.00 uur: Besiktas - Bayern München, Ziggo Sport 

20.45 uur: FC Barcelona - Chelsea, Veronica/Ziggo Sport 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen