"Feyenoord City gaat niet door, als het niet haalbaar is"

13 maart 2018, 21:00

Als Feyenoord City geen haalbare kaart blijkt voor de regerend landskampioen van Nederland, dan stapt Feyenoord alsnog niet in het project. Dat laat de club dinsdag weten in een verklaring op de website van Feyenoord City. Het nieuwbouwproject ligt al een tijdje onder vuur bij de fans en experts, die denken dat het zomaar eens 'de doodsteek' kan worden.

'Stadion Feijenoord en Feyenoord gaan vól voor het nieuwe stadion. Maar de weg er naartoe wordt uiterst precies bewandeld. De komende maanden staan volledig in het teken van tekenen, rekenen, toetsen en nog eens toetsen', staat te lezen op de site van het project. Meerdere experts gaan hun mening geven over de bedachte plannen. Ook wordt er gekeken of het project daadwerkelijk financierbaar is voor de Rotterdammers.

'Blijkt het project niet haalbaar, wordt het plan stopgezet. De keuze 'doorgaan of niet' wordt alleen bepaald door de toetsingen van de experts en besloten door de directies van Stadion Feijenoord en Feyenoord Rotterdam', valt te lezen. Mocht het project inderdaad niet doorgaan, dan ronden beide partijen het geleende bedrag tot dusver 'netjes af'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen