Booy wil spelersbudget op zelfde niveau houden bij SC Cambuur

13 maart 2018, 21:45   Bijgewerkt: 13 maart 2018, 21:52

SC Cambuur maakt een bijzonder moeilijk seizoen door in de Jupiler League. Toch hoopt de club uit Leeuwarden hetzelfde spelersbudget aan te houden komend seizoen, om op sportief gebied niet te veel te hoeven inleveren. Dat vertelt technisch manager Foeke Booy.

Na de degradatie uit de Eredivisie van twee jaar geleden, haalden de Leeuwarders vorig seizoen nog de play-offs om promotie. Maar dit jaar vallen de prestaties wederom tegen - vorig seizoen werd de trainer van dienst namelijk ook al ontslagen. Ondanks de mindere prestaties, hoopt Booy hetzelfde niveau aan te houden qua budgetten.

"We willen minder kwantiteit en meer kwaliteit. Het plaatje voor volgend seizoen is helder. We hopen het spelersbudget zoveel mogelijk intact te houden", aldus de 'td', die eerder Matthew Steenvoorden al vastlegde, tegenover Omrop Fryslân. Ook Jordy van Deelen komt daar op korte termijn vermoedelijk bij ("We zijn met Van Deelen in gesprek over verlenging van zijn contract"), terwijl vaste waarden als Martijn Barto en Erik Cummins nog in onzekerheid zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen