Stam met Reading onderuit tegen Wolverhampton

13 maart 2018, 22:57   Bijgewerkt: 17 maart 2018, 18:05

Jaap Stam is met Reading dinsdagavond ook onderuit gegaan tegen Wolverhampton Wanderers, de koploper van het Championship. De Nederlandse manager blijft daarmee voor de achtste wedstrijd op rij zonder overwinning, ditmaal verloor hij dankzij doelpunten van Matt Doherty (2x) en Benik Afobe: 3-0.

Met landgenoot Pelle Clement in de basisopstelling hield Reading een kleine helft stand tegen de Wolves. Maar vijf minuten voor de rust ging het mis: Doherty opende op aangeven van Barry Douglas de score tegen Reading. Daarmee werd het verschil ten opzichte van vorig seizoen bevestigd. Toen werd Wolverhampton nog vijftiende in de Championship, terwijl Reading op een haar na promoveerde. Dit seizoen is de formatie van Stam echter ver afgezakt, terwijl Wolverhampton zelfs koploper is op het tweede niveau in Engeland.

Dat blijven ze, omdat Afobe na een klein uur spelen Wolverhamptons tweede maakte. Een kwartier voor tijd besliste opnieuw Doherty mogelijk het lot van Stam, die voor deze nederlaag al onder druk stond bij Reading. Mogelijk betekent deze nieuwe tegenvaller het ontslag van de manager.

Goed nieuws voor Wolverhampton kwam er ook uit Birmingham, waar nummer drie Aston Villa verloor van nummer zestien Queens Park Rangers FC (1-3). De directe achtervolger Cardiff City won wél: met 1-3 van het Brentford FC van Florian Jozefzoon, die overigens wel op de bank bleef, evenals middenvelder Kamohelo Mokotjo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen