Gisteren gemist: Mourinho onderuit, einde seizoen Branderhorst

14 maart 2018, 00:30   Bijgewerkt: 13 maart 2018, 23:44

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dindsag 13 maart.

Sevilla straft met zege verdedigende tactiek van Mourinho knap af

Sevilla heeft voor een verrassing gezorgd door Manchester United uit te schakelen in de Champions League. De Spanjaarden wonnen in Manchester met 1-2. Invaller Wissam Ben Yedder was de grote man aan de kant van de bezoekers. Ook AS Roma plaatste zich voor de kwartfinale: dankzij een assist van Kevin Strootman op Edin Dzeko gingen de Romeinen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/330058/as-roma-mede-door-prachtige-assist-strootman-kwartfinalist/,_blank,door]. 

Slechts nieuws voor Willem II: einde seizoen voor Branderhorst

Na de 5-0 zege op PSV is er ook slecht nieuws gekomen voor Willem II. Keeper Mattijs Branderhorst heeft een bovenbeenblessure opgelopen aan zijn rechterbeen in het spectaculaire Eredivisie-duel. Die kwetsuur kost hem vermoedelijk de rest van dit seizoen, zo staat te lezen op de website van de Tilburgers.

Eredivisie sluit transfermarkt voorlopig nog niet eerder

De Eredivisie volgt het voorbeeld van de buitenlandse competities niet als het gaat om de transferdeadline naar voren te halen. Hoewel de KNVB voorstander is van het idee dat Italië en Engeland al uitvoerden, is het voorlopig nog niet aan de orde: Nederland is bang om slachtoffer te worden als exportland. Dat vertelt Jacco Swart, directeur van de Eredivisie CV.

"Feyenoord City gaat niet door, als het niet haalbaar is"

Als Feyenoord City geen haalbare kaart blijkt voor de regerend landskampioen van Nederland, dan stapt Feyenoord alsnog niet in het project. Dat laat de club dinsdag weten in een verklaring op de website van Feyenoord City. Het nieuwbouwproject ligt al een tijdje onder vuur bij de fans en experts, die denken dat het zomaar eens 'de doodsteek' kan worden.

Herstel van PSV's video-analist Rip verloopt voorspoedig

Het gaat goed met PSV's video-analist Wim Rip. Het staflid van de Eindhovenaren kreeg vorig jaar in het duel met FC Groningen te kampen met een hartaanval, maar zijn herstel verloopt voorspoedig. Dat laat de club weten op de clubsite.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen