Streppel met humor: "Wellicht zoekt United nog een trainer"

14 maart 2018, 07:36

Jurgen Streppel vertrekt na dit seizoen bij sc Heerenveen en dat is volgens de oefenmeester zelf ook de beste oplossing. Hoewel hij naar eigen zeggen mooie jaren had in Friesland, was de beslissing om uit elkaar te gaan volgens hem ook de beste. "Misschien zoekt Manchester United nog wel een nieuwe trainer", grapte de coach tegenover Langs de Lijn.

Want bij sc Heerenveen staat er na dit seizoen een andere trainer voor de groep. "Ik denk dat het goed is zo. Ik heb twee heel mooie jaren gehad bij een geweldige club. Als bij allebei niet voor honderd procent het gevoel daar is, moet je niet doorgaan. Je moet het met je hart doen", vindt hij.

Met name de pijn dat het de ene week heel goed gaat, maar een week later weer niet om aan te zien is, doet de coach en Heerenveen pijn. "De club wil graag meedoen aan de play-offs. Dat kan nog steeds, maar we spelen te wisselvallig. Het blijkt moeilijk om dat te veranderen."

In Tilburg zoeken ze na het afscheid van Erwin van de Looi voor komend seizoen nog een trainer. Is één en één dan twee? Met een knipoog: "Dat weet ik niet, maar ze zullen mijn nummer nog wel hebben", doelt hij op zijn voormalig dienstverband bij Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen