Makaay: "Robben is nog niet klaar bij Bayern München"

14 maart 2018, 07:56

Arjen Robben heeft momenteel een aflopend contract bij Bayern München. Niet alleen de Duitse fans hopen dat hij actief blijft bij Der Rekordmeister, ook Roy Makaay denkt dat het een goede zaak zou zijn als hij zijn terugkeer naar FC Groningen uitstelt. "Hij is nog niet klaar", aldus de oud-speler van Bayern.

"Als hij fit is, en hij bewijst in deze periode dat hij dat is, moet hij dat tiende seizoen in gaan. Arjen doet het fantastisch", vertelt de voormalig spits tegenover De Telegraaf. "Ik vind hem nog steeds een meerwaarde. De vraag is alleen of hij zich kan vinden in een het rouleren, dat een coach bij Bayern steeds vaker doet. Er is zoveel keuze in de selectie. Bayern speelt het hele seizoen om de drie of vier dagen en je ziet dat Jupp Heynckes nooit twee keer met dezelfde opstelling aantreedt."

Hoewel er nog altijd veel onduidelijkheid is over de toekomst van Robben, maakt vader en zaakwaarnemer Hans Robben nog zeker geen haast met de contractverlenging. "We hebben een afspraak later in dit seizoen. We hebben geen haast", laat hij weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen