Irfan Ahmad wil voor zijn vader Fandi slagen bij FC Groningen

14 maart 2018, 08:29

Zoals gepland schitterden de zoons van legende Fandi Ahmad deze week op de training in de jeugd van FC Groningen. Dus was het drukker dan ooit op het veld aan sportpark Corpus den Hoorn, allemaal voor de zoons Irfan (20) en Ikhsan (18) die in actie kwamen.

"In Singapore trainen we maar één keer per dag. Hier telkens twee keer", vertelt de oudste van het stel, over het feit dat hij helemaal kapot is, tegenover het Dagblad van het Noorden. "Maar het is een eer om in het shirt van FC Groningen te spelen. Ik houd van het Nederlandse voetbal. De passing en het tempo zijn heel anders dan ik gewend ben. Veel beter, vooral."

De voetbaldroom van de zoons van de Groningen-legende, die nog altijd zeer populair is in het hoge noorden, staat voorop, gesteund door voormalig profvoetballer Henk de Haan. Of het rondkomt dat het duo naar Groningen komt, weet hij nog niet. "Maar ik weet zeker dat ze zo weer het vliegtuig instappen. Ja toch, Fandi? Of niet dan? Jullie komen hier toch zo wonen?", aldus De Haan.

Dat is een ding dat zeker is. "We willen dolgraag slagen in Europa. En het liefst bij FC Groningen. Al is het alleen maar voor mijn vader", aldus Irfan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen