Jones gaf de hoop op een oproep bij Australië nooit op

14 maart 2018, 12:51

Brad Jones is verheugd om terug te zijn bij de nationale ploeg van Australië. Volgens de doelman van Feyenoord spreekt het in zijn voordeel dat Bert van Marwijk een Nederlandse bondscoach is. "Hij kent de Eredivisie goed, dat is een plus voor mij", denkt hij.

Op de officiële kanalen van Feyenoord kijkt de doelman terug op zijn oproep. "Het is een mooi tijdje geleden, maar ik ben blij om weer onderdeel uit te maken van de groep. Ben benieuwd wat het mij gaat brengen", vertelt de goalie.

Onder de vorige bondscoach was het perspectief helemaal verdwenen, getuige zijn laatste oproep uit 2014. "Ik heb de hoop nooit opgegeven, maar het was moeilijk om de staf op andere gedachten te brengen. Ik heb moeten wachten en voor mij is het mooi dat er een nieuwe bondscoach is."

Met Bert van Marwijk had de Feyenoord-doelman meteen goede gesprekken. "Het is voor hem makkelijk om mij aan het werk te zien. Hij vroeg of ik nog beschikbaar was", legt Jones uit. Ook gaf hij nog enkele tips aan de nieuwe bondscoach: "Op het gebied van mentaliteit kon ik hem nog wel wat dingen vertellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen