Napoli reageert op Younes: "In totaal staan er 31 handtekeningen"

14 maart 2018, 16:31

Amin Younes en Napoli staan lijnrecht tegenover elkaar. De Ajacied zegt dat hij geen contract heeft getekend, volgens de advocaat van de Italiaanse topclub staan er 31 handtekeningen op papier en rekent Napoli erop dat Younes vanaf het nieuwe seizoen naar Partenopei komt.

"De verklaringen van Younes zijn verbazingwekkend en verwarrend", zegt Napoli-advocaat Mattia Grassani tegen Radio Kiss Kiss. Hij doelt daarmee op uitspraken van Younes in de Duitse media, waarmee hij een getekend contract bij Napoli ontkende. "Je zou er bijna om moeten lachen, ware het niet dat er een contract ligt, inclusief de overdracht van beeldrechten. In totaal staan er 31 handtekeningen op verschillende contracten."

Younes leek in januari op weg naar Napoli, maar de transfer ketste af. Een zomerse transfer is allerminst zeker, als we de Duits international moeten geloven. De Italianen zijn zeker van hun zaak. "Als Younes zegt dat hij zich niets herinnert van een getekend contract, is dat helemaal bezijden de waarheid. De bal ligt bij hem. Misschien wil hij de contracten aanvechten, maar op basis waarvan? Dan moet hij bewijzen dat hij niet heeft getekend. Het contract kan niet ongeldig worden verklaard. Younes zal vanaf 1 juli 2018 speler van Napoli zijn en daar geven we niet aan toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen