Bayern München bereikt kwartfinale CL kinderlijk eenvoudig

14 maart 2018, 23:07

Kinderlijk eenvoudig heeft Bayern München de kwartfinale bereikt van de Champions League. Besiktas, met Jeremain Lens in de basis, maakte ook in eigen huis geen kans tegen de Duitse kampioen. Na de 5-0 in München werd het woensdag in Istanbul 1-3.

Eigenlijk niemand geloofde in een stunt van Besiktas. Bayern liet de Turken ook niet in die waan komen. De ploeg van Jupp Heynckes startte geconcentreerd, gepaard met enkele mogelijkheden. Het resulteerde na zestien minuten in een voorsprong. Thomas Müller legde de bal perfect klaar voor Thiago, die de bal binnenschoot. Opvallend was dat de doelpuntenmaker twintig minuten later van het veld moest, naar het schijnt met een voetblessure. Voor hem kwam James Rodríguez.

Besiktas was in beide wedstrijden een maatje te klein voor Der Rekordmeister. Een positief resultaat in de return raakte uit zicht na de razendsnelle goal in de tweede helft. Een voorzet van Rafinha belandde via Gökhan Gönül van Besiktas in het Turkse doel.

Vágner Love maakte met nog een half uur op de klok nog wel de eretreffer. Even geloofden de Turken, waar Ryan Babel inviel, in een gelijkspel. Een slotoffensief volgde, maar Bayern hield stand en trakteerde Besiktas op de 1-3. De ingevallen Sandro Wagner werkte de bal met zijn borst in het lege doel.

Vrijdagmiddag hoort Bayern wie de volgende tegenstander wordt in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen