Oud-Spartaan Rose ziet kansen voor Sparta tegen Ajax

15 maart 2018, 12:29

Het zal geen eenvoudig karwei worden, maar Yuri Rose acht Sparta Rotterdam niet kansloos tegen Ajax. De oud-Spartaan denkt dat het team van trainer Dick Advocaat zondag zomaar zou kunnen stunten tegen de nummer twee van de Eredivisie. "Ajax is te kloppen, dat heeft het verleden ook uitgewezen."

Rose heeft ervaring in het verslaan van de Amsterdammers. Zo won hij met Sparta in 2009 met liefst 4-0 van Ajax, een overwinning die de oud-middenvelder niet snel zal vergeten. "Ik kan me het nog goed herinneren. Het was een wedstrijd aan het einde van het seizoen waar wij nog niet helemaal veilig waren", zet Rose tegenover RTV Rijnmond. De oud-voetballer scoorde zelf die wedstrijd de 2-0. "Een heerlijk gevoel. Omdat Ajax mijn club is, was het heel speciaal. Helemaal omdat heel veel van mijn vrienden in die tijd hardcore Ajax-fan waren."

De oud-prof sluit niet uit dat komende zondag de geschiedenis wordt herhaald. "Het zal wel een lastige wedstrijd worden voor Sparta. Ajax is kwalitatief gezien een stuk beter, alhoewel Sparta wel een paar aardige aankopen heeft gedaan in de winterstop. Het wordt lastig, maar Sparta is zeker niet kansloos", vervolgt Rose, die ervan uitgaat dat Sparta voor de Eredivisie blijft behouden. "Dat verwacht ik wel. Ze hebben een klein gaatje met de onderste. Mocht Sparta er niet rechtstreeks inblijven, dan via de play-offs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen