Overtoom traint bij Vitesse in de hoop op een Eredivisie-rentree

15 maart 2018, 14:30   Bijgewerkt: 15 maart 2018, 14:35

Willie Overtoom is alweer twee seizoenen uit beeld van de Nederlandse voetballiefhebber. Toch hoopt de voormalig middenvelder van onder meer Heracles Almelo na avonturen in Qatar en Indonesië op een terugkeer in de Eredivisie. Bij Vitesse houdt hij zijn conditie op peil om ergens een contract af te dwingen. 

Ook bij Go Ahead Eagles trainde hij recentelijk (in januari) mee en kon hij een contract verdienen. Een dienstverband kreeg Overtoom echter niet aangeboden, vanwege een gebrek aan fitheid. "Had mij twee weken langer gegeven en ik was wél fit geweest. Ik bedoel; er zijn maar weinig spelers met statistieken als die van mij", vertelt Overtoom tegenover ELF Voetbal.

Na zijn mislukte periode bij AZ en avonturen in het buitenland is het volgens de Kameroener tijd voor een rentree in Nederland. "De avonturen in het buitenland waren mooi. Maar mijn kinderen worden ouder, gaan inmiddels naar school en daar wil ik gewoon bij zijn. Daarom blijf ik voorlopig in Nederland. Er zijn belangrijkere dingen dan voetbal, zoals familie en gezondheid. Ik hoop dat ik nog kansen ga krijgen in de Eredivisie, ik weet zeker dat ik niet voor spelers onderdoe die wel spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen