United-beul Ben Yedder verdient plek in Franse selectie

15 maart 2018, 15:41

Het samenstellen van de Franse selectie is geen eenvoudige opgave. In elke linie barsten de Fransen van de kwaliteit. Toch is het bondscoach Didier Deschamps gelukt om de selectie voor de komende oefeninterlands terug te brengen tot 24 spelers. De opvallendste naam in de selectie is die van Wissam Ben Yedder, die een bijzondere week beleeft.

Yedder (27) was afgelopen woensdag hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de uitschakeling van Manchester United in de Champions League. Als invaller scoorde de spits twee keer op Old Trafford, waardoor Sevilla zich plaatste voor de kwartfinale van het miljardenbal. Dat heeft Yedder een eerste uitnodiging voor Frankrijk opgeleverd. De concurrentie voorin bij de Fransen is echter niet mals: onder meer Antoine Griezmann, Kylian Mbappé, Anthony Martial en Ousmane Dembélé zijn geselecteerd.

Frankrijk bereidt zich de komende tijd voor op het WK in Rusland. In aanloop naar het eindtoernooi spelen de Fransen nog vijf oefenwedstrijden, waarvan twee in de komende interlandperiode. De eerste tegenstander van de Fransen is Colombia op 23 maart. Vier dagen later neemt Frankrijk het op tegen Rusland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen