Koeman heeft zijn technische staf voor Oranje compleet

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 maart 2018 – De staf van Ronald Koeman is compleet. Als bondscoach van Oranje gaat hij samenwerken met assistenten Dwight Lodeweges en Kees van Wonderen, keeperstrainer Patrick Lodewijks en fysiek trainer Jan Kluitenberg. De KNVB maakt dat donderdag beken via de officiële kanalen.

Koeman heeft zijn technische staf voor Oranje compleet

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lodeweges is een ervaren trainer, die onder andere werkte bij PSV, sc Heerenveen en FC Groningen. Hij was ook coach van Oranje onder 20 jaar. Als assistent-trainer blijft Lodeweges dit seizoen werkzaam bij PEC Zwolle. De andere assistent is Van Wonderen, tevens trainer van Oranje onder 17. Hij gaat beide functies combineren.

Lodewijks was onder Guus Hiddink ook keeperstrainer bij het Nederlands elftal. Het laatste anderhalf jaar werkte de oud-doelman ook al samen met Koeman bij Everton. Kluitenberg maakt al jarenlang deel uit van de staf van Koeman, onder meer bij Benfica, Feyenoord en Everton.

Komende maandag komen de nieuwe staf en het Nederlands elftal voor de eerste keer samen. Oranje bereidt zich vanaf de KNVB Campus in Zeist voor op de oefeninterlands tegen Engeland en Portugal. Koeman maakt vrijdag de definitieve selectie voor deze duels bekend.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd