Ondanks personele problemen doet ADO geen beroep op Pinas

15 maart 2018, 16:25   Bijgewerkt: 15 maart 2018, 16:30

Shaquille Pinas wordt niet in genade aangenomen bij ADO Den Haag. Door personele problemen kunnen de Hagenaren de verbannen verdediger goed gebruiken, maar trainer Alfons Groenendijk peinst er niet over om de negentienjarige Pinas naar de eerste selectie terug te halen. ADO moet het vrijdag tegen Excelsior stellen zonder onder anderen Tom Beugelsdijk, Wilfried Kanon en Tyronne Ebuehi.

Op papier is het terughalen van Pinas een mogelijkheid, maar Groenendijk gaat op zoek naar een andere oplossing. "Als je een paar blessures hebt, wil dat niet zeggen dat je je beleid overhoop moet gooien", zegt Groenendijk tegenover het Algemeen Dagblad. Pinas werd een maand geleden uit de selectie gezet omdat de partijen het niet eens werden over een contractverlenging.

Die beslissing is niet over één nacht ijs gegaan, zegt Groenendijk. "We hebben er goed over nagedacht. Dat heeft Shaquille ook gedaan. Hij heeft zijn eigen conclusies getrokken. Dat mag. Hij had morgen normaal gesproken in de basis gestaan. Dat is nu niet zo en dat ga ik niet veranderen vanwege een paar problemen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen