Nijkamp: "We gunnen Lodeweges deze kans bij Oranje van harte"

15 maart 2018, 16:40

PEC Zwolle gunt Dwight Lodeweges zijn nieuwe uitdaging bij het Nederlands elftal. Hij gaat aan de slag als assistent van Ronald Koeman. De zestigjarige oefenmeester maakt het seizoen af in Zwolle, maar trekt daarna de deur achter zich dicht.

"Voor ons als club is het natuurlijk jammer dat we na dit seizoen afscheid moeten nemen van Dwight. Met zijn rugzak vol (inter)nationale ervaring heeft hij de voetbalacademie, maar ook de eerste selectie van PEC Zwolle de afgelopen twee jaar naar een hoger plan getild", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp op de website van PEC Zwolle. "Aan de andere kant gunnen we Dwight deze kans bij Oranje van harte. Het is voor hem een prachtige uitdaging om daar aan de slag te gaan."

Lodeweges neemt na dit seizoen met opgeheven hoofd afscheid van PEC. "De afgelopen twee jaar heb ik PEC Zwolle, net zoals in mijn eerdere periode hier, als een hele fijne club ervaren. Zowel in relatie tot de staf, spelersgroep, directie als trouwe achterban koester ik warme gevoelens."

Lees ook: Koeman heeft zijn technische staf voor Oranje compleet

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen