KNVB reageert op Sneijder en belooft afscheid te organiseren

15 maart 2018, 17:00

Wesley Sneijder krijgt zijn afscheid bij het Nederlands elftal. De KNVB heeft snel gereageerd op de middenvelder, die liet weten dat hij ervan baalt dat hij tegen Engeland niet kan afzwaaien als Oranje-international. Wanneer die mogelijkheid zich wel voordoet, moet nog worden ingepland.

"In overleg met Wesley Sneijder zullen we zorgen voor een mooi afscheid. Dat verdient hij, daar is iedereen het over eens. Hoe dat er precies gaat uitzien is nu nog niet te zeggen. Intern zijn we er mee bezig om te zorgen dat we op een zeer eervolle manier afscheid kunnen nemen van onze recordinternational, zoals we dat in een eerder stadium al hebben aangegeven te doen voor al onze grote spelers", reageert de KNVB. De reactie komt een paar uur nadat Sneijder in gesprek met de NOS liet blijken teleurgesteld te zijn dat hij niet tegen Engeland of Portugal zal afzwaaien.

Sneijder wil graag net als Arjen Robben op een waardige manier zijn Oranje-periode kunnen afsluiten. "Het gaat niet om mij, het gaat erom dat ik samen met de fans een moment wil om afscheid te nemen. Ik ben er vijftien jaar onafgebroken bij geweest, ik ben recordinternational. Zoals Robben zijn afscheid heeft gekregen, denk ik dat het voor mij ook op zijn plaats is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen