Go Ahead neemt verdere maatregelen tegen supporters Vak 19

15 maart 2018, 17:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Go Ahead Eagles heeft naar aanleidig van meerdere ongeregeldheden besloten een reeks maatregelen te treffen tegen supporters van Vak 19. De meest recente aanleiding voor de maatregelen is het incident na afloop van het duel met De Graafschap, toen een aantal personen het veld bestormde en spelers van de bezoekers aanviel. Deze personen kregen eerder al een levenslang stadionverbod van de club.

Niet alleen de veldbetreders, maar ook andere supporters die iedere thuiswedstrijd plaatsnemen in Vak 19 worden door de club 'bestraft'. Go Ahead Eagles betreurt dat er ook goedwillende supporters de dupe van de maatregelen zijn. De club geeft aan dat meerdere onveilige incidenten in het vak hebben plaatsgevonden, zoals het afsteken en gooien van vuurwerk en agressie richting medebezoekers en het veiligheidspersoneel.

Drie maatregelen zijn genomen door de club. Allereerst worden de onderste drie rijen van het vak vrijgehouden omdat er onderin het vak regelmatig veel druk ontstaat. Er zal ook geen losse kaartverkoop meer plaatsvinden voor het vak, waardoor alleen seizoenkaarthouders kunnen plaatsnemen in het vak. De derde maatregel is dat er extra fouillering zal plaatsvinden, zo meldt Go Ahead Eagles via de officiële clubkanalen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen