VVV'er Leemans trots op Thy: "We waren er stil van"

16 maart 2018, 08:57

Clint Leemans is trots op zijn ploeggenoot Lennart Thy. De Duitse spits van VVV-Venlo is deze week afwezig om mee te werken aan stamceldonatie en dat zorgde voor een kippelvel-momentje in de kleedkamer in Limburg. "We waren er stil van. Zoiets zet je aan het denken", aldus de middenvelder.

In De Limburger spreekt Leemans naar de actie van Thy. "Heel goed dat de club hiervoor toestemming heeft gegeven. We staan er als spelers allemaal achter. Natuurlijk zullen we Lennart missen in het veld, want hij is een belangrijke speler voor ons. Maar op zo'n moment is voetbal bijzaak."

Toch moet de focus uiteindelijk ook op het duel met koploper PSV in de Eredivisie. In beide eerdere ontmoetingen dit seizoen in de beker kwam VVV-Venlo op voorsprong, maar ging de ploeg van Maurice Steijn uiteindelijk wel met ruime cijfers onderuit. "We weten dus dat we het PSV lastig kunnen maken en dat gaan we in Eindhoven ook zeker doen", verwacht Leemans.

De middenvelder is bezig aan een goed seizoen in Venlo en dus is er de nodige interesse in zijn diensten. Toch wil hij niet weten wie geïnteresseerd in hem zijn. "Ik heb afgesproken met mijn zaakwaarnemer dat hij me niet zegt welke clubs dat zijn. Ik wil me volledig kunnen focussen op VVV. Normaal gesproken blijf ik nog een jaar bij VVV en dat vind ik prima. Natuurlijk kan er een club komen die een afkoopsom wil betalen, maar dat zie ik dan wel. Ik ben heel blij met deze club en kan mezelf hier goed ontwikkelen. Er valt nog genoeg te verbeteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen