Til met Weghorst en Bizot bij Oranje: "Ik had er niet op gerekend"

16 maart 2018, 13:41

AZ levert maar liefst drie spelers aan het Nederlands elftal. Dat gebeurde in 2009 voor het laatst, toen Stijn Schaars, David Mendes da Silva en Demy de Zeeuw een uitnodiging kregen. Voor de komende interlands debuteren Wout Weghorst, Guus Til en Marco Bizot in de definitieve selectie van Oranje.

"Het is heel mooi dat ik bij de definitieve selectie zit. Dit is wel een jongensdroom, ja", zegt Weghorst tegen de NOS. "Het is heel mooi dat ik dat doel nu heb bereikt. Ik heb ontzettend veel zin om me te gaan melden en iets moois neer te gaan zetten met elkaar."

Til was verrast. "Ik had er niet op gerekend. We hebben zondag niet zo goed gespeeld, en ik denk dat iedereen daar wel naar heeft gekeken. Ik dacht dat het er niet in zat." Zijn AZ-collega Bizot hield wel rekening met positief bericht. Ik was niet honderd procent overtuigd, maar ik had er wel vertrouwen in. Ik heb er hard voor gewerkt om erbij te komen. Ik heb er stiekem wel een beetje rekening mee gehouden. Fantastisch", aldus Bizot, die de voorkeur krijgt boven Sergio Padt.

Het Nederlands elftal oefent vrijdag tegen Engeland, drie dagen later wacht Portugal. 

Bekijk ook: Koeman neemt vijf debutanten op in definitieve selectie Oranje

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen