Feyenoord moet alleen al langer geblesseerden missen

16 maart 2018, 14:18   Bijgewerkt: 16 maart 2018, 14:24

Het duel met PEC Zwolle is niet in gevaar voor Feyenoorders Karim El Ahmadi, Jan-Arie van der Heijden en Robin van Persie. Het duo ontbrak eerder deze week op de training van de Rotterdammers. "Ze zijn aangesloten met de selectie en hebben kunnen meetrainen", aldus Giovanni van Bronckhorst.

Van Persie had in aanloop naar de thuiswedstrijd van zondag tegen AZ last van een teeninfectie. Vanaf woensdag kon hij alles meedoen. Feyenoord moet het dit weekend alleen stellen zonder de al langer geblesseerden Jeremiah St. Juste en Sam Larsson.

Feyenoord wil zondag in Zwolle een einde maken een slechte reeks in uitwedstrijden. De landskampioen wist de laatste vijf niet te winnen. "We hebben wedstrijden gehad, met name NAC-uit, waarin we slordig beginnen", citeert RTV Rijnmond Van Bronckhorst op de persconferentie. "We zijn in veel wedstrijden op voorsprong gekomen en toch wonnen we die niet."

Jones

Ook kreeg Van Bronckhorst vragen over Brad Jones. Op de doelman is dit seizoen veel kritiek, maar keerde hij deze week definitief terug bij de nationale ploeg van Australië. "Ik heb met Bert van Marwijk (bondscoach Australië, red.) gesproken en wist daarom dat hij erbij zou komen", zegt Van Bronckhorst. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen