Stegeman gaat zoons instrueren om te juichen voor Heracles

16 maart 2018, 14:59

John Stegeman hoopt dat zijn zoontjes, die beiden in de jeugd van Vitesse spelen, zaterdagavond wel voor Heracles Almelo gaan juichen. De ploeg waar de oefenmeester na dit seizoen vertrekt speelt dan in Arnhem tegen Vitesse. "Over het algemeen zijn ze in onderlinge wedstrijden voor hun vader. Dat zal ik ze nog wel even inpeperen."

Dat vertelt de trainer op de clubsite in aanloop naar het treffen in de Eredivisie. "Vitesse is een ploeg die twee uitersten aan de dag kan leggen. Tegen de topclubs zijn ze vaak echt goed, tegen ploegen waarvan ze verwachten te winnen gaat het vaak lastiger. Maar Vitesse is natuurlijk een uitstekende uitgebalanceerde ploeg."

Bij Heracles Almelo, dat de laatste drie wedstrijden won, is de selectie weer helemaal zo goed als fit. Jeff Hardeveld (knie) is recent geopereerd en nog afwezig, Wout Droste is een twijfelgeval, terwijl Dario van den Buijs mogelijk terugkeert in de wedstrijdselectie. Stegeman: "Dario heeft afgelopen dinsdag een uur met het tweede meegespeeld, hij zou zaterdag weer deel uit kunnen maken van de wedstrijdselectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen