Van Hanegem genezen verklaard: "Alles is goed"

16 maart 2018, 16:55   Bijgewerkt: 16 maart 2018, 17:02

Prachtig nieuws: Willem van Hanegem is weer gezond. Bij de 74-jarige oud-international van het Nederlands elftal werd eind vorig jaar prostaatkanker geconstateerd. Na een periode met 35 bestralingen kreeg Van Hanegem vrijdag het goede nieuws van zijn arts te horen.

"De dokter vertelde me dat de waarden in mijn bloed met twee punten gedaald waren, van 6,9 naar 4,9. Dat komt eigenlijk bijna nooit voor. Vooraf was gezegd dat we moesten rekenen op een lichte stijging, want het duurt meestal even voordat de behandeling begint te werken. Maar de dokter was heel tevreden. Ik hoef niet eens terug. 'Ik zie je nog wel een keer', zei hij", aldus Van Hanegem in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Het voelt voor Van Hanegem 'best gek' dat hij geen patiënt meer is. "Alles is goed. Wat nu? Ik laat het even bezinken. Blijf rustig doen. Het lijkt me onverstandig als ik nu opeens wel heel hard op een fiets ga rossen. Maar het is een fijne gedachte dat de kans groot is dat ik volgend jaar 75 word", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen