Faber: "Het wordt niet makkelijk om te winnen bij AZ"

16 maart 2018, 17:06

FC Groningen is vrijwel compleet voor de uitwedstrijd van komende zondag tegen AZ (aftrap 12.30 uur). De ploeg van coach Ernest Faber moet het in het AFAS Stadion alleen stellen zonder Kasper Larsen en Amir Absalem.

Afgelopen weekend boekte FC Groningen in het eigen Noordlease Stadion tegen PEC Zwolle (2-0) haar eerste overwinning van het nieuwe kalenderjaar. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld en het nodige vertrouwen getankt", aldus Faber op de officiële website van FC Groningen. "We hebben voor de wedstrijd tegen AZ - onder voorbehoud van de laatste training op zaterdag - ook weer dezelfde spelers tot onze beschikking. We kunnen voor de derde keer op rij dezelfde elf laten starten, zo lijkt het nu."

Faber wil AZ met dezelfde strijdwijze bespelen als afgelopen weekend tegen PEC Zwolle. "We moeten weer de ruimtes klein houden en zelf aan het voetballen toekomen", stelt hij. "Wat dat betreft hetzelfde recept tegen opnieuw een uitdagende tegenstander. AZ beschikt over veel individuele kwaliteiten en het zal niet makkelijk worden om daar te winnen. De uitdaging is daarom des te groter. Aan de bal zullen we het verschil moeten maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen