Verbeek: "Ik begrijp niets van de kritiek van de supporters"

16 maart 2018, 21:04

Na kritiek van de supporters van FC Twente schuiven Jan van Halst en Gertjan Verbeek dit seizoen niet meer aan in voetbalpraatprogramma's. Laatstgenoemde vindt de stelling van de fans echter overdreven.

"Ik begrijp niets van de kritiek van de supporters, maar ik wil geen extra olie op het vuur gooien of de kat op het spek binden", aldus Verbeek bij RTV Oost. "John van den Brom zat toch ook in de studio? En John van 't Schip heeft er ook gezeten dit seizoen. Ik accepteer het zoals het is. Ik vind het hypocriet. Als ik tien of twintig punten meer had gehad, was er geen discussie geweest. Maar als ik daar op een zaterdagavond zit, wil dat toch niet zeggen dat ik hier mijn werk niet goed doe? Het resultaat is niet goed, daar kan ik het alleen maar mee eens zijn."

"Ik steek hier ik weet niet hoeveel tijd in deze club. Ik zei al: mijn kleine was gisteren jarig. En ik was om 07.00 uur weg en om 19.00 uur thuis. Ik heb haar zeggen en schrijven één uur gezien. Dat doe ik omdat ik vind dat het moet voor de club. Een club die in brand staat. En dan gaat het wel eens ten koste van een verjaardag thuis. En ze wordt maar één keer één jaar. En dan weet ik niet of Twente, verenigt! daar ook een mening over heeft of daar een enquête over moeten laten uitgaan. Maar dat wachten we dan maar af", besluit Verbeek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen