Excelsior verliest weer thuis: "Gekke is dat je uit wel wint"

16 maart 2018, 23:10

Met een plek in de middenmoot presteert Excelsior dit seizoen uitstekend. De Kralingers pakken de punten echter voornamelijk in uitwedstrijden. Voor eigen publiek behaalde het slechts tien punten in veertien duels. Vrijdag verloor het, ondanks een voorsprong bij rust, van ADO Den Haag (1-2).

"We hebben voldoende gedaan om in elk geval minimaal een punt te pakken, maar dan is het toch weer niet genoeg. Dat is heel vreemd", aldus Excelsior-coach Mitchell van der Gaag bij de NOS. "Zeker in de eerste helft hadden we met meer dan één doelpunt het verschil moeten maken, maar dat hebben we nagelaten. Om één of andere reden krijgen we het thuis niet voor elkaar, terwijl we vorig jaar hier juist nog de meeste punten pakten. Het gekke is dat je uit wel wint, zonder altijd heel goed te spelen."

Van der Gaag vond Excelsior goed aan de wedstrijd beginnen, maar in de tweede helft draaide ADO het om. "Na rust was het meer open, hadden we niet meer de controle. Als je zelf de kansen niet benut en zij hebben twee klutsballen die erin gaan, dan wordt het lastig", besluit de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen