De Jong verwacht een lastige avond tegen Heerenveen

16 maart 2018, 23:34

Eerder dit seizoen won FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen met 3-1, daarnaast leed de Friese tegenstander deze jaargang al vijf nederlagen voor eigen publiek. Toch is Jean-Paul de Jong, de coach van de club uit de Domstad, op zijn hoede voor Heerenveen. FC Utrecht gaat zaterdag op bezoek in het Abe Lenstra Stadion (aftrap 20.45 uur).

"Omdat ik denk dat ze móeten", legt De Jong bij RTV Utrecht uit waarom hij denkt dat FC Utrecht een lastige avond tegemoet gaat in en tegen Heerenveen. "Bovendien hebben ze aangegeven dat ze niet verder gaan met de trainer [Jurgen Streppel]. Dan kan het zomaar alle kanten op gaan."

Utrecht mist Willem Janssen zaterdag vanwege een schorsing. Dario Dumic lijkt de meest logische vervanger. "Dat is een optie", houdt De Jong zich op de vlakte. "We kunnen met spelers gaan schuiven en een andere speelwijze neerzetten." Toch lijkt Dumic de voorkeur te krijgen, nadat hij afgelopen zondag tegen Vitesse (5-1 winst) na rust de geblesseerde Ramon Leeuwin verving. "Zoals het zondag ging met Dumic achterin, heeft me veel vertrouwen gegeven", besluit De Jong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen