Gio: "Mensen die je dodelijke ziekten toewensen is heftig"

17 maart 2018, 12:31

Door de slechte prestaties met Feyenoord krijgt Giovanni van Bronckhorst en zijn familie te maken met de ergste verwensingen. De coach bevestigt in het Algemeen Dagblad dat zijn management Players United een dossier bijhoudt met screenshots van twitterberichten.

"Mensen die je een dodelijke ziekte toewensen, dat is best heftig. Zelf sta ik vrij nuchter in het leven, maar het gaat hier ook mijn vrouw en kinderen aan. Die reageren doorgaans anders", zegt Van Bronckhorst in het AD. "Nee, dit soort berichten heb ik als speler nooit gehad, toen was er ook nog nauwelijks sprake van social media. Toen wij met Oranje in 2010 naar het WK in Zuid-Afrika gingen, kwam dat net een beetje opzetten."

De berichten die Van Bronckhorst ontvangt kreeg hij vorig seizoen niet. "Maar in mijn debuutjaar, toen we zeven keer op een rij verloren, ook niet. Het is echt iets van dit seizoen. Dat mensen teleurgesteld zijn, dat snap ik heel goed. Zeker omdat we vorig jaar de landstitel pakten en nu moeten strijden om plek vier in de Eredivisie. En dat er kritiek is op opstellingen, wissels, uitslagen, dat hoort bij mijn vak. Mijn voormalig trainer Arsene Wenger heeft ook te maken met mensen die van alles van hem vinden. Die zegt dat de kritiek niet persoonlijk is, maar dat het puur is omdat Arsenal niet wint. Maar dit gaat erg ver. We kijken met mijn management en de club ook of we er iets tegen kunnen doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen